Rüyada fareyi tutmak

Rüyada fareyi tutmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi tutmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine inanılır.

Rüyada fareyi eliyle tutmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada fare tutmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde fare tutmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi tutmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Rüyada fareyi elinde tutmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek elinden tutmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments