Rüyada fesleğen görmek

Rüyada fesleğen görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fesleğen gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada fesleğen tohumu görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fesleğen çiçeği görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada fesleğen yemek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada fesleğen koklamak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada fesleğen dikmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada fesleğen görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yükünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fesleğen görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet eder.

Rüyada saksıda fesleğen görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments