Rüyada fidan sulamak

Rüyada fidan sulamak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eşit davranılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendini toparlayamayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fidan sulamak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Rüyada fidan sulamak elindekileri de yitireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan suladığını görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fidanı sulamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı sulamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, övgü dolu sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çam fidanı sulamak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada fidan kesmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber fidanı görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments