Rüyada fındık harmanı görmek

Rüyada fındık harmanı görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada fındık harmanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada fındık harmanı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, mal ve para kazanılacağına yorulur.

Rüyada harmanda fındık görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada ekin harmanı görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada nohut harmanı görmek günbegün kötüleşeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek harmanı görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet eder.

Rüyada harmanı görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada harman kaldırmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada harmanda buğday görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments