Rüyada fotoğraf atmak

Rüyada fotoğraf atmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yanlış adımlar atacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf atmak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada fotoğraf atmak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesi bulmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini fotoğraf çekerken görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çıkartmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine fotoğraf vermek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments