Rüyada fotoğraf göndermek

Rüyada fotoğraf göndermek şansın yaver gideceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet eder.

Rüyada fotoğraf göndermek gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada fotoğraf göndermek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını hacca göndermek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret eder.

Rüyada hediye göndermek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada umreye göndermek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini hacca göndermek anlaşmazlıklara düşeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını askere göndermek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada anne babayı hacca göndermek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Rüyada kızını askere göndermek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments