Rüyada fotoğraf negatifi görmek

Rüyada fotoğraf negatifi görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf negatifi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada fotoğraf negatifi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada gebelik testi negatif görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf karesi görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafları görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada gelinlikli fotoğraf çektirmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekmek görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments