Rüyada gece vakti güneş görmek

Rüyada gece vakti güneş görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada gece vakti güneş gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Rüyada gece güneş görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada gece vakti güneş görmek mal ve para sahibi olacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada gece güneşin doğuşunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Rüyada güneşin gece doğduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada güneşi gece görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder.

Rüyada gece yola çıkmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mürvet

Merhabalar bende bu gece ruyamda da geceydi.siyah gökyüzüne bakarken birden sarı ve kırmızilı karisik bir renk oldu gökyüzü. Balkona ciktigimda karsidaki dagin hizasinda sag tarafa dogru kayan sarı ve kırmızılı bir ay belirdi.ve yüzümü öyle ısıttı ki birden etkilendim. Nisanlıma dedimki bak goktasi daha gelmeden boyle isitiyorsa yakinlastigini dusunemiyorum dedim.Ardindan çok buyuk bir firtina cikti . Iceri kactigimda cok siddetli camlari patlatan bir kasirga haline geliverdi. Daha sonra eyvah simdide deprem olcak demeye kalmadan birden bu mevkideki heryer sallanmaya basladi cok siddetli. Sonra biz kacisirken merdivenlerden inince o an hizli bir sekilde ezan okumaya basladi. Saate baktigimda ayin 28 oldugunu gosteriyordu.sabah ezani vakti olmustu.bu ruyadan cok etkilendim ve yorumlarsaniz cok sevinirim.saygilar..

Amine

Rüyamda gece gökyüzüne bakıyordum.Sonra gökyüzünde ayın bütün evrelerini tek sıra halinde dizilmiş bir şekilde gördüm. Sonra güneşte belirdi. Güneşte ayın ayın yanına geldi. Şimdiden teşekkürler.