Rüyada gecici kör olmak

Rüyada gecici kör olmak kazancın çoğalacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, daima secde ve şükür edeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada gecici kör olmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada gecici kör olmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada bir kadını kör görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör kuyuya düşmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini kör görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör tavşan görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kör görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments