Rüyada gemi beklemek

Rüyada gemi beklemek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Rüyada gemi beklemek gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Rüyada gemi beklemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılmayı beklemek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına tabir olunur.

Rüyada cevap beklemek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde beklemek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada minibüs beklemek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini beklemek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada birinden haber beklemek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada asker beklemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments