Rüyada gemi resmi görmek

Rüyada gemi resmi görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kariyer edineceğine, hataların telafi edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada gemi resmi gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada gemi resmi yapmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada gemi resmi görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ünlü resmi görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski resmini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin resmini çekmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin resmini görmek kısmetin açılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada erkek resmi çizmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments