Rüyada gemide kendini görmek

Rüyada gemide kendini görmek yeni projelere atılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada gemide kendini gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada gemide uyumak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiye binmek ve inmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada yük gemisi görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş gemileri görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla gemiye binmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide kendini görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet eder.

Rüyada gemide korkmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta gemi görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments