Rüyada gemiyi batırmak

Rüyada gemiyi batırmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi batırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemiyi batırmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada şiş batırmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dudağına iğne batırmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada dile iğne batırmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada dünyanın batışını görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kendine bıçak batırmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments