Rüyada geniş etek giymek

Rüyada geniş etek giymek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, şansının artacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş etek giymek gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada geniş etek giymek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya yorulmaktadır.

Rüyada geniş pantolon giymek yeni siparişler alacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş kıyafet giymek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada geniş elbise giymek allah’ın sevgili kullarından olduğuna, uzun sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada geniş çizme giymek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada birinin etek giydiğini görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada siyah kısa etek giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mini etek giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments