Rüyada genital akıntı görmek

Rüyada genital akıntı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada genital akıntı gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada genital akıntı görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada temiz genital bölge görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölge görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın genital organı görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek genital organı görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments