Rüyada gezegenleri görmek

Rüyada gezegenleri görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ümitsizliğe, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada gezegenleri gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Rüyada mars gezegenine gitmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Rüyada tüm gezegenleri görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada venüs gezegeni görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada merkür gezegenini görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine alamet eder.

Rüyada güneş ve gezegenleri görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments