Rüyada gizlenmek saklanmak

Rüyada gizlenmek saklanmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gizlenmek saklanmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada gizlenmek saklanmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saklanmak gizlenmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kapı arkasına gizlenmek işinden geri kalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolaba gizlenmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan gizlenmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve gizlenmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada birinden gizlenmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments