Rüyada göbeğin çatladığını görmek

Rüyada göbeğin çatladığını görmek zenginlik kazanacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, kulluk derecesinin artmasına, sorunların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, hastalıklarını yeneceğine, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada göbeğin çatladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayağının çatladığını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, pişmanlığa tabir olunur.

Rüyada evin çatladığını görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ön dişin çatladığını görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments