Rüyada göbek yapmak

Rüyada göbek yapmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada göbek yapmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada göbek yapmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekten dogum yapmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına tabir olunur.

Rüyada göbek deliği temizlemek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbeği şiş görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini göbekli görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada güzel göbek görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Rüyada göbeğin sarktığını görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada göbekte sivilce görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments