Rüyada göğsünde kist görmek

Rüyada göğsünde kist görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çalıştığına değeceğine delalettir.

Rüyada göğsünde kist gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada göğsünde kist görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kist görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahimde kist görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada kist ameliyatı olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada kist görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada memede kist görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada kist düşürmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada karnında kist görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments