Rüyada göğsünden öpmek

Rüyada göğsünden öpmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada göğsünden öpmek gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Rüyada göğsünden öpmek çıkar için insanlara zulmetmeye, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsü öpmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının göğsünü emmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada gök gürlemesi görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine inanılır.

Rüyada göğsüne kına yakmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments