Rüyada göğsünü sıkmak

Rüyada göğsünü sıkmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, hayal kırıklığına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada göğsünü sıkmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada göğsünü sıkmak sorunlarının azalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Rüyada birinin göğsünü sıkmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada elma suyu sıkmak ele geçen kazancın azalacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak onunla yaşamını birleştireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada apse sıkmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynunu sıkmak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yanak sıkmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments