Rüyada göğsünü tutmak

Rüyada göğsünü tutmak toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, adını kirleteceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada göğsünü tutmak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada kadının göğsünü tutmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü tutmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada göğsünü tıraş etmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek kurulu düzeni olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünde kıl çıktığını görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada göğe doğru yükselmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek küs kimselerin barışacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına işarettir.

Rüyada sağ göğsünden süt emzirmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sorunlarının son bulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments