Rüyada gökte ışık görmek

Rüyada gökte ışık görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok sevineceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada gökte ışık gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökte ışık görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Rüyada mağarada ışık görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işarettir.

Rüyada camide yeşil ışık görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş ışığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ışıklı ağaç görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments