Rüyada gökten düşmek

Rüyada gökten düşmek adının yayılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, iki tarafın da çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada gökten düşmek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada gökten yere düşmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işarettir.

Rüyada gökten denize düşmek zaferler kazanacağına, sıkıntıların azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten düşmek sağlığından olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada gökte yıldız görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kıl olduğunu görmek iyi bir patron olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünü emzirmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada göğsünü küçük görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments