Rüyada gökten elma yağdığını görmek

Rüyada gökten elma yağdığını görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, ağız tadından olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret eder.

Rüyada gökten kum yağdığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek ikinci bir şans vereceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet eder.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına delalettir.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments