Rüyada gökyüzünde dolunay görmek

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, amacına nail olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dolunay gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek bekârlığına da veda edeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek makbul olan mallara kavuşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane dolunay görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalettir.

Rüyada iki tane dolunay görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolunay ve kurt görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolunayın battığını görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift dolunay görmek türlü musibetlere uğrayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments