Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah duman gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde duman görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah duman görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Rüyada evde siyah duman görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Rüyada siyah gökyüzü görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü siyah görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments