Rüyada gökyüzünün karardığını görmek

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, işlerinde verimin artacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin karardığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada memenin karardığını görmek böyle işlere kalkışacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın karardığını görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada gümüşün karardığını görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada gözleri kararmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet

Selamın aleyküm ben bu aralar rüyalarımda hep akşam olduğunu görüyorum mesela bana 1 deste para veriyorlardı ama hava karanlıktı tanıdığım biri namaz kılıyordu hava karanlık akşamdı bi tavuk eti bide balcan kebabı yiyordum yine akşamdı 4 5 gün oldu hep böyle 1 kere akşamdı yine birden aydınlandı etraf ondan sonra hep akşam saatlerinde görüyorum rüyaları

Malika

Günaydın Ruyamda gök yüzü karaya dönüyor simsiyah kartal üicizerimizde uçuyor içi dolu insan bu böyle uzakmış biz kacyorus bir buyuk kaenin icinde saraya siginyorus..