Rüyada gömlek aldığını görmek

Rüyada gömlek aldığını görmek allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada gömlek aldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada beyaz gömlek aldığını görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gömlek aldığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada gömlek aldığını görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek istemek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keten gömlek giymek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek terfi alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni gömlek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments