Rüyada gömlek katlamak

Rüyada gömlek katlamak boş yere korku duyulacağına, garanti olacak makama oturacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek katlamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada gömlek katlamak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada pantolon paçası katlamak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada tül perde katlamak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganı katlamak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada seccade katlamak saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı katlamak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kalbini kıracağına yorulur.

Rüyada yorgan katladığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Rüyada çok çamaşır katlamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments