Rüyada gömü yeri görmek

Rüyada gömü yeri görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömü yeri gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada gömü yeri bulmak ailesindeki huzurun bozulacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gömü yeri görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere gömülmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada ölmek mezara gömülmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle gömülmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada denize gömülmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Rüyada canlı canlı gömülmek sağlığının kötüye gideceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments