Rüyada gördüğünü hatırlamamak

Rüyada gördüğünü hatırlamamak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çirkin amellere alamet eder.

Rüyada rüyayı hatırlamamak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada isim hatırlamamak çok mutlu bir yuva kurulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada hatır sormak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada görüleni hatırlamamak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments