Rüyada rüyayı hatırlamamak

Rüyada rüyayı hatırlamamak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rüyayı hatırlamamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Rüyada isim hatırlamamak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi hatırlamamak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiçbir şey hatırlamamak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gördüklerini hatırlamamak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hatır sormak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada gördüğünü hatırlamamak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments