Rüyada görücü gitmek

Rüyada görücü gitmek kötü kişilerden uzak durulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret etmektedir.

Rüyada görücü gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada görücüye gitmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada birine görücü gitmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kıza görücü gitmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada görücü gitmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kendine görücü geldiğini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek işlerin hafifleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada iki tane görücü görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada görücü usulüyle evlenmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments