Rüyada göz atmak

Rüyada göz atmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına inanılır.

Rüyada göz atmak gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada göz atmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada kumbaraya para atmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada başkasına su atmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ateşe tuz atmak her daim allah yolunda yürüyeceğine, aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada telefon atmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada eski kıyafetleri atmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kocaya tokat atmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara ekmek atmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments