Rüyada göz farı almak

Rüyada göz farı almak her şeyin ters gideceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada göz farı almak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Rüyada mavi göz farı görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada göz farı sürmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, azalacağına inanılır.

Rüyada gözüne mavi far sürmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil göz farı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz göz farı görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz farı sürmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments