Rüyada beyaz göz farı görmek

Rüyada beyaz göz farı görmek aydınlık bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada beyaz göz farı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada beyaz göz farı görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz far sürmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada göz farı sürmek işlerine verimin hâkim olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalettir.

Rüyada göz farı almak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek çareye ve çözüme ulaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments