Rüyada göze likit çekmek

Rüyada göze likit çekmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze likit çekmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada göze likit çekmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze likit sürmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada likit çekmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada likit sürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Rüyada göze sürme çekmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada göze mil çekmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tek göze sürme çekmek işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments