Rüyada göze mavi boya görmek

Rüyada göze mavi boya görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet eder.

Rüyada göze mavi boya gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada göze mavi boya sürmek kendisine şifa olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada göze mavi boya görmek karlı işlere gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada göze boya sürmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze mavi lens takmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada göze mavi kalem sürmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments