Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada gözlerin büyüdüğünü görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin büyüdüğünü görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada gözün büyüdüğünü görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözünün büyüdüğünü görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada göz bebeğinin büyüdüğünü görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına inanılır.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hüseyin Bozkurt

Selami aleyküm ben iki adet rüya gördüm birincisi çok renkli ve büyük bir kuş rüyamda kuşla göz göze geldiğimizde kuşun bana göre sol kuşun duruşuna göre sağ gözü büyüyordu ve bunu iki sever yaptı çok korktum Ayetel Kürsi yi okuyunca kayboldu aynı şekilde gri bir kedi gördüm oda aynı şekilde bana bakıyordu ve göz göze geldiğimizde kedinin gözü büyüyordu oda beni çok korkututu bukadar inşallah hayırlı rüya olur beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler