Rüyada gözlerine lens takmak

Rüyada gözlerine lens takmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada gözlerine lens takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada gözüne lens takmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine lens takmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi lens takmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulur.

Rüyada mavi lens takmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada yeşil lens takmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments