Rüyada gözlerini açamamak

Rüyada gözlerini açamamak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bir yandan cenaze olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada gözlerini açamamak gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada gözünün birini açamamak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada gözlerini açamadığını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sağ gözünü açamamak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, içinin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tek gözünü açamamak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak kendinden emin adımlar atacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada ölünün gözünü açtığını görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada gözleri açamamak mutluluğunun artacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz açamamak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leyla

Rüyamda kulağıma Kur’an sesi geldi ve yüzüm böyle felç olmuş gibi kıpırdamiyirdum korktum bı an gözlerimi açmaya çalıştım olmadı yapamadim çok korkmuştum ne yapacağımi bilmiyordum ve bı an gözlerimi açtim hiç bişey olmamıştı yüzüm düzelmişti agzim yamuken yeniden düzelmişti

Fatma

Ben rüyamda gözlerim kapalı ama etrafı görebiliyorum gozlerimi acmaya çalışıyorum olmuyo uykusuzluktan diyorum herhalde uyuyorum ama hala acilmiyo.evimden disari çıktım kuzenlerim agliyo söyledikleri şeyde şu”o köşe hep kandı” falan diyolardi. Acaba amcam vefat etti ondan mi bahsediyorlar dedim ruyamda yoksa kuzenim mi vefat etti dedim. Inşaallah hayırlı si olsun