Rüyada göz kapağını açamamak

Rüyada göz kapağını açamamak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada göz kapağını açamamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalettir.

Rüyada göz kapağı görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağını görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kapaklarını görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, yolculuğa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağını dikmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada göz kapağı kesmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments