Rüyada gözlügün kırılmasını görmek

Rüyada gözlügün kırılmasını görmek bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, pişman olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulur.

Rüyada gözlügün kırılmasını gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada göz kırptığını görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin kırıştığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada gözlügün kırıldıgını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kırpan birini görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlügün kırılmasını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişimin kırıldığını görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış karpuz görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada laptop kırıldığını görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments