Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kişinin rahat nefes alacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, zorluğa düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük kırılması görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek işinin yoluna gireceğine, barış için adım atacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış gözlük görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek kötü duygularını yeneceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada gözlük camı kırılmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments