Rüyada gözlük almak

Rüyada gözlük almak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlük görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak kız çocuğunun olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük takmış birini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük camı görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük temizlemek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gözlüklü görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments