Rüyada gözlük taktığını görmek

Rüyada gözlük taktığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, kazançlı işler yapılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük taktığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya tabir olunur.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek başarıları ile konuşulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments