Rüyada gözü kör olmak

Rüyada gözü kör olmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine yorulur.

Rüyada gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada gözlerini kör görmek insanlarla arasının iyi olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör köpek görmek çok başarılı olunacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir gözü kör olmak makbul olan şeylere, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kör gözlü birini görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet eder.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek güzel ameller işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments