Rüyada gözünü kapatmak

Rüyada gözünü kapatmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü kapatmak gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada gözlerini kapatmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü kapatmak saygının hiç eksik olmayacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada gözü kapatmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri kapatmak işlerinin çok iyi gideceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada ölünün gözünü kapatmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir deliği kapatmak kimseye minnet etmeyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kabede dua okumak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, başarıların artacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments